Пишні млинці на кефір. Пишні млинці на кефір без дріжджів -ми готуємо на соді відповідно до перевіреного рецепту -кроку -кроку. Повітряні, як пухкі, ніжні, ароматні та дуже смачні - вони такі хороші з сметаною та варенням! Якщо чесно, я можу безпечно назвати цей рецепт для кефірів найкращим. Я готував на ньому неодноразово, і ніколи не було промаху. Головне - спостерігати за всіма нюансами та тонкощами, не нехтуючи навіть найбільш, здавалося б, незначним. Перш за все, ми намазуємо кефір (будь -який вміст жиру). На холодному тесті спочатку пишні млинці після приготування їжі миттєво перетворюються на плоскі торти (як тільки виймають з каструлі). Ідеальний кефір - це не перша свіжість (кисла, але не гнила). Я рекомендую використовувати найвищий клас (протягом багатьох років я купую ті самі бренди - Lida Premium протягом багатьох років). Отже, ось ще одна таємниця пишної Оладії - у співвідношенні кефіру та борошна. Пам'ятайте пропорції - майже 1: 1. Іншими словами, майже однакова кількість борошна (як правило, трохи менше) для 500 мілілітрів кефіру. Тісто для дурниць іншого повинно бути густим (як дуже жирна сметана). Він не витікає з ложки, але дуже ліниво ковзає з неї (не без вашої допомоги). Ще один секрет чудового оладії на кефір - сода додається в останній момент. Завдяки цій методиці реакція нейтралізації (кислота + лугу) відбувається майже в сковороді, а не в стравах, де тісто замісне. Тобто магічні бульбашки вуглекислого газу не зникають, а залишаються якомога більше в тесті. Я сподіваюся, що цей простий рецепт та багато кроків -кротечів корисні для багатьох кухарів. Нехай млинці завжди будуть пишними на вашому столі, а обличчя домогосподарства -це добре та задоволені. Інгредієнти: Кефір (500 мілілітрів) Потужність найвищого класу (450 грам) курячих яєць (2 штуки) цукру (2 столові ложки) харчова сода (1 чайна ложка) столова сіль (0,5 чайної ложки) рослинне масло (0,5 склянки)Пишні млинці на кефір. Пишні млинці на кефір без дріжджів -ми готуємо на соді відповідно до перевіреного рецепту -кроку -кроку. Повітряні, як пухкі, ніжні, ароматні та дуже смачні - вони такі хороші з сметаною та варенням! Якщо чесно, я можу безпечно назвати цей рецепт для кефірів найкращим. Я готував на ньому неодноразово, і ніколи не було промаху. Головне - спостерігати за всіма нюансами та тонкощами, не нехтуючи навіть найбільш, здавалося б, незначним. Перш за все, ми намазуємо кефір (будь -який вміст жиру). На холодному тесті спочатку пишні млинці після приготування їжі миттєво перетворюються на плоскі торти (як тільки виймають з каструлі). Ідеальний кефір - це не перша свіжість (кисла, але не гнила). Я рекомендую використовувати найвищий клас (протягом багатьох років я купую ті самі бренди - Lida Premium протягом багатьох років). Отже, ось ще одна таємниця пишної Оладії - у співвідношенні кефіру та борошна. Пам'ятайте пропорції - майже 1: 1. Іншими словами, майже однакова кількість борошна (як правило, трохи менше) для 500 мілілітрів кефіру. Тісто для дурниць іншого повинно бути густим (як дуже жирна сметана). Він не витікає з ложки, але дуже ліниво ковзає з неї (не без вашої допомоги). Ще один секрет чудового оладії на кефір - сода додається в останній момент. Завдяки цій методиці реакція нейтралізації (кислота + лугу) відбувається майже в сковороді, а не в стравах, де тісто замісне. Тобто магічні бульбашки вуглекислого газу не зникають, а залишаються якомога більше в тесті. Я сподіваюся, що цей простий рецепт та багато кроків -кротечів корисні для багатьох кухарів. Нехай млинці завжди будуть пишними на вашому столі, а обличчя домогосподарства -це добре та задоволені. Інгредієнти: Кефір (500 мілілітрів) Потужність найвищого класу (450 грам) курячих яєць (2 штуки) цукру (2 столові ложки) харчова сода (1 чайна ложка) столова сіль (0,5 чайної ложки) рослинне масло (0,5 склянки)