Сколько времени нужно, чтобы созрело удобрение: готовим компост, перегной и настой

Скільки часу потрібно для зрілого добрива: ми готуємо компост, гумус та вливання. Найпопулярніші такі заготовки - це компост, гумус та трав'яні вливання. Вони використовуються як мульча, верхня заправка та добрива для ґрунту. Ось скільки часу потрібно, щоб готувати всіх. 1. Гумус. Його готують з ґрунту, залишки рослинності або продуктів тваринного походження (гній). Він служить для збільшення вмісту тепла та вологи в ґрунті, розслабленню важких, а також допомагає зробити легші ґрунти більш в'язкими. Фото: © Belnovosti. Період підготовки гумусу залежить від методу. За допомогою гарячого методу процес займає 3-5 місяців. Холод займає з року до декількох років. 2. компост. Літні мешканці люблять це добриво для простоти приготування їжі. Використовується все, що виросло в ліжках (за винятком хімії та постраждалих від гриба), а доповнення досягає готовності від 3 місяців до 2 років. Якщо ви готуєте бактеріальні препарати, то ви можете впливати на дозрівання компосту. Підготовлений у мішках, ямах, купи, спеціальних контейнерів. 3. Трав'яна вливання. Це найшвидший спосіб отримати поживну суміш-лише 1,5-2 тижні. Використовуються бур’яни або трави, такі як кропива, ромашка, хіноа, мокрин. З культивованих рослин - цибуля та часник, лаванда, оксамит, базилік, монетний двір, петунія. З сидінь, конюшини, гірчиці та бобових. Зазвичай свіжу траву подрібнюють, поміщають у ємність на 2/3 об'єму, а потім виливають водою. Потім вони вкриті плівкою, лівими отворами та очищають у теплому місці протягом 7-10 днів, періодично змішуючи. Готовність визначається вивільненням специфічного запаху з рідиною. Важливо! Така інфузія концентрується і тому її розводить у співвідношенні 1:10.Скільки часу потрібно для зрілого добрива: ми готуємо компост, гумус та вливання. Найпопулярніші такі заготовки - це компост, гумус та трав'яні вливання. Вони використовуються як мульча, верхня заправка та добрива для ґрунту. Ось скільки часу потрібно, щоб готувати всіх. 1. Гумус. Його готують з ґрунту, залишки рослинності або продуктів тваринного походження (гній). Він служить для збільшення вмісту тепла та вологи в ґрунті, розслабленню важких, а також допомагає зробити легші ґрунти більш в'язкими. Фото: © Belnovosti. Період підготовки гумусу залежить від методу. За допомогою гарячого методу процес займає 3-5 місяців. Холод займає з року до декількох років. 2. компост. Літні мешканці люблять це добриво для простоти приготування їжі. Використовується все, що виросло в ліжках (за винятком хімії та постраждалих від гриба), а доповнення досягає готовності від 3 місяців до 2 років. Якщо ви готуєте бактеріальні препарати, то ви можете впливати на дозрівання компосту. Підготовлений у мішках, ямах, купи, спеціальних контейнерів. 3. Трав'яна вливання. Це найшвидший спосіб отримати поживну суміш-лише 1,5-2 тижні. Використовуються бур’яни або трави, такі як кропива, ромашка, хіноа, мокрин. З культивованих рослин - цибуля та часник, лаванда, оксамит, базилік, монетний двір, петунія. З сидінь, конюшини, гірчиці та бобових. Зазвичай свіжу траву подрібнюють, поміщають у ємність на 2/3 об'єму, а потім виливають водою. Потім вони вкриті плівкою, лівими отворами та очищають у теплому місці протягом 7-10 днів, періодично змішуючи. Готовність визначається вивільненням специфічного запаху з рідиною. Важливо! Така інфузія концентрується і тому її розводить у співвідношенні 1:10.