Таблица бетона

Бетонний таблиця. Таблиця вибору бренду цементу для підготовки певного класу бетону. Бетонний клас (бренд бетону) B7.5 (M100) B10 (M150) B15 (M200) B20 (M250) B25 (M350) B30 (M400) Цементний бренд. Споживання цементу кг/м3. Таблиця вибору ступеня подрібненого каменю для важкого бетону. Клас (бренд) бетону. Бренд подрібненого каменю принаймні: Подрібнений камінь, виготовлений з природного каменю. Гравій. Таблиця оптимального вмісту піску в суміші зернистих агрегатів для важкого бетону. Споживання цементу кг/м3. Гравій з розміром: Подрібнений камінь з розміром: 10. 20. 40. 10. 20. 40. Оптимальний вміст піску % % всього зернистого агрегату. 200 (бетон M100-M250) 300 (бетон M100-M250) 400 (бетон M300 і вище) Для збільшення щільності бетону та його морозу можна використовувати запилену наповнювача - мелену кам'яну борошно. Інтернет -розрахунок складу цементного розчину. Таблиця бренду морозу стійкості до бетону залежно від коефіцієнта води та умов загартування бетону. Умови загартовування. Коефіцієнт води. V/c = 0,4. V/c = 0,5. V/c = 0,6. Позначте стійкість до морозу. Загартовування в атмосферних умовах. Загартовування у воді. Вплив коефіцієнта води на набір міцності бетону. В/c. Відносна сила бетону після дня.Бетонний таблиця. Таблиця вибору бренду цементу для підготовки певного класу бетону. Бетонний клас (бренд бетону) B7.5 (M100) B10 (M150) B15 (M200) B20 (M250) B25 (M350) B30 (M400) Цементний бренд. Споживання цементу кг/м3. Таблиця вибору ступеня подрібненого каменю для важкого бетону. Клас (бренд) бетону. Бренд подрібненого каменю принаймні: Подрібнений камінь, виготовлений з природного каменю. Гравій. Таблиця оптимального вмісту піску в суміші зернистих агрегатів для важкого бетону. Споживання цементу кг/м3. Гравій з розміром: Подрібнений камінь з розміром: 10. 20. 40. 10. 20. 40. Оптимальний вміст піску % % всього зернистого агрегату. 200 (бетон M100-M250) 300 (бетон M100-M250) 400 (бетон M300 і вище) Для збільшення щільності бетону та його морозу можна використовувати запилену наповнювача - мелену кам'яну борошно. Інтернет -розрахунок складу цементного розчину. Таблиця бренду морозу стійкості до бетону залежно від коефіцієнта води та умов загартування бетону. Умови загартовування. Коефіцієнт води. V/c = 0,4. V/c = 0,5. V/c = 0,6. Позначте стійкість до морозу. Загартовування в атмосферних умовах. Загартовування у воді. Вплив коефіцієнта води на набір міцності бетону. В/c. Відносна сила бетону після дня.