Борщ по-витебски с литовскими гренками

Борш знаходиться у Вибську з литовськими грінками. Моя мати поділилася цим рецептом зі мною барвистим боршем. Ось так готуються Борш з Білорусь, Вітебський регіон. Через те, що буряк спочатку був запечений або варений, суп готується дуже швидко і легко. Також чудово, що це худорлявий варіант, але він не поступається м'ясі. За бажанням його можна кип'ятити в м'ясному бульйоні. І я подаю цей Борш з килимами, виготовленим з житнього хліба з соусом із сирими. Ці грінки готуються лише на узбережжі Балтійського моря, у місті Паланга. Дуже популярна місцева закуска. Це настільки смачно, що можна приготувати як незалежну страву. Рецепт Крутона мені сказав кухар одного з місцевих ресторанів. Як підготувати "Борш з Вибським з литовськими грінками" крок за кроком із фотографією вдома. Подготовить 3 средние свёклы (заранее запечь или отварить до готовности), 4 клубня картофеля, 1 морковь, 1 лук, 2 зубчика чеснока, 10 мл растительного масла, 25 мл лимонного сока (может понадобится больше или меньше, так как свекла может быть довольно сладкой або навпаки). Виріжте картоплю 4 бульби та цибулю 1 ш., Як показано на фотографії, і морква 1 ПК. Натрита на великій тарілці. Покладіть у киплячу воду 2 літри і варіть, додаючи 10 мл олії. Поки овочі кип'ятять, натерте 3 шт. На великій тарілці. Далі посипте кореневий урожай лимонним соком 10 мл. Це збереже чудовий колір малини. Коли картопля стає м'якою, додайте буряк. Продовжуйте готувати на середньому вогні. Перемішування, додайте томатну пасту 100 г перемішування.Борш знаходиться у Вибську з литовськими грінками. Моя мати поділилася цим рецептом зі мною барвистим боршем. Ось так готуються Борш з Білорусь, Вітебський регіон. Через те, що буряк спочатку був запечений або варений, суп готується дуже швидко і легко. Також чудово, що це худорлявий варіант, але він не поступається м'ясі. За бажанням його можна кип'ятити в м'ясному бульйоні. І я подаю цей Борш з килимами, виготовленим з житнього хліба з соусом із сирими. Ці грінки готуються лише на узбережжі Балтійського моря, у місті Паланга. Дуже популярна місцева закуска. Це настільки смачно, що можна приготувати як незалежну страву. Рецепт Крутона мені сказав кухар одного з місцевих ресторанів. Як підготувати "Борш з Вибським з литовськими грінками" крок за кроком із фотографією вдома. Подготовить 3 средние свёклы (заранее запечь или отварить до готовности), 4 клубня картофеля, 1 морковь, 1 лук, 2 зубчика чеснока, 10 мл растительного масла, 25 мл лимонного сока (может понадобится больше или меньше, так как свекла может быть довольно сладкой або навпаки). Виріжте картоплю 4 бульби та цибулю 1 ш., Як показано на фотографії, і морква 1 ПК. Натрита на великій тарілці. Покладіть у киплячу воду 2 літри і варіть, додаючи 10 мл олії. Поки овочі кип'ятять, натерте 3 шт. На великій тарілці. Далі посипте кореневий урожай лимонним соком 10 мл. Це збереже чудовий колір малини. Коли картопля стає м'якою, додайте буряк. Продовжуйте готувати на середньому вогні. Перемішування, додайте томатну пасту 100 г перемішування.