Вкуснее рецепта пончиков не видела: всё замешала и готово. Сладкие пончики к чаю

Я не бачив смачнішого рецепту, ніж рецепт: я був причетний і готовий. Солодкі пончики для чаю. Сказати, що пончики виграли весь світ, досить складно. Згадуючи Радянський Союз з поштовхом, відомими кожному громадянину, навіть індивідуальність цієї випічки не зможе визнати. В основному, пончики стали популярними завдяки верхньому шарі глазурі. Вони були охоплені всіма пельменами, які насправді почали відрізняти десерт від типового борошняного продукту. Пончики отримали таку величезну славу, що будівлі були побудовані на їх честь, і споруджували пам’ятки. В Америці була передача, пов’язана з дегустаційними пончиками. Не дивно, що такий ревний фанатизм не міг залишатися в одній країні. Ми поговоримо про те, як зробити пончики на власній кухні. Інгредієнти для пончиків: борошно - 500 г; молоко - 200 мл; цукор - 25 г; кипляча вода - 100 г; Ванільна цукор - 15 г; Масло - 50 г; Сіль - 5 г; Дріжджі - 6 г. Підготовка пончиків: В одній ємності підключіть борошно, ваніль і звичайний цукор, дріжджі та сіль. Виробляючі вироби повинні бути добре змішані. Ми трохи розтопимо масло, інтегруємось у основні продукти. Вилийте окропу в холодне молоко, отримуючи теплу рідину. Вилийте молочну рідину в об'ємні компоненти, замісіть липке тісто вручну протягом 4 хвилин. Залиште тісто під кришкою в спеку на годину. Після додаткової партії тісто потрібно розділити на 12 рівних частин. Ми утворюємо з шматочків тіста колоку, яке ми видаляємо під плівкою протягом 15 хвилин. Після збільшення булочок у розмірах ми робимо отвір посередині кожного. Для Splendor ми знову висвітлюємо пончики фільмом, почекайте 15 хвилин. Ми створюємо фритюрниці на сковороді з великим додаванням рослинного масла. Ми опускаємо пончики в гарячу олію, обсмажимо, поки обидві сторони не стануть золотими. Ви можете покрити ці пончики будь -якою глазур'ю, доступною вам від шоколаду, варення та конденсованого молока. Крім того, варто посипати цукровим порошком для краси. Поділитися в Telegram. Я працюю редактором з 2010 року. Вища освіта, НГУ. У мережевому журналі "Клубна жіноча таємниця" з 2015 року. Мої улюблені рубрики - «рецепти», «кулінарія», «корисні поради». Якщо ви шукаєте смачний і простий рецепт, то редактор жіночих таємниць клубу - ваш найкращий диригент у світі кулінарних інновацій та оригінальних страв.Я не бачив смачнішого рецепту, ніж рецепт: я був причетний і готовий. Солодкі пончики для чаю. Сказати, що пончики виграли весь світ, досить складно. Згадуючи Радянський Союз з поштовхом, відомими кожному громадянину, навіть індивідуальність цієї випічки не зможе визнати. В основному, пончики стали популярними завдяки верхньому шарі глазурі. Вони були охоплені всіма пельменами, які насправді почали відрізняти десерт від типового борошняного продукту. Пончики отримали таку величезну славу, що будівлі були побудовані на їх честь, і споруджували пам’ятки. В Америці була передача, пов’язана з дегустаційними пончиками. Не дивно, що такий ревний фанатизм не міг залишатися в одній країні. Ми поговоримо про те, як зробити пончики на власній кухні. Інгредієнти для пончиків: борошно - 500 г; молоко - 200 мл; цукор - 25 г; кипляча вода - 100 г; Ванільна цукор - 15 г; Масло - 50 г; Сіль - 5 г; Дріжджі - 6 г. Підготовка пончиків: В одній ємності підключіть борошно, ваніль і звичайний цукор, дріжджі та сіль. Виробляючі вироби повинні бути добре змішані. Ми трохи розтопимо масло, інтегруємось у основні продукти. Вилийте окропу в холодне молоко, отримуючи теплу рідину. Вилийте молочну рідину в об'ємні компоненти, замісіть липке тісто вручну протягом 4 хвилин. Залиште тісто під кришкою в спеку на годину. Після додаткової партії тісто потрібно розділити на 12 рівних частин. Ми утворюємо з шматочків тіста колоку, яке ми видаляємо під плівкою протягом 15 хвилин. Після збільшення булочок у розмірах ми робимо отвір посередині кожного. Для Splendor ми знову висвітлюємо пончики фільмом, почекайте 15 хвилин. Ми створюємо фритюрниці на сковороді з великим додаванням рослинного масла. Ми опускаємо пончики в гарячу олію, обсмажимо, поки обидві сторони не стануть золотими. Ви можете покрити ці пончики будь -якою глазур'ю, доступною вам від шоколаду, варення та конденсованого молока. Крім того, варто посипати цукровим порошком для краси. Поділитися в Telegram. Я працюю редактором з 2010 року. Вища освіта, НГУ. У мережевому журналі "Клубна жіноча таємниця" з 2015 року. Мої улюблені рубрики - «рецепти», «кулінарія», «корисні поради». Якщо ви шукаєте смачний і простий рецепт, то редактор жіночих таємниць клубу - ваш найкращий диригент у світі кулінарних інновацій та оригінальних страв.