Я готую багато років: замість закуски. 3 картоплі достатньо. Ми знаємо досить багато сучасних страв, які готуються з картоплі. Це головний гарнір для більшості продуктів. Усі популярні закуски також створені з картоплі, будь то чіпси, картопля фрі та в сільському. Зараз усі знають про актуальність картоплі. Але, у далекі XVIII століття, цей овоч не був особливо любив. Справа в тому, що пити картоплю було навіть небезпечно. Незавершені селяни їли квіти овочів, що призвело до отруєння. Катерина Велика використовувана картопля як гуманітарна допомога Фінляндії. "Яблука Землі" вирішили перенести на кораблі в цю країну, щоб подолати голодні умови. У нашій державі цей овоч все ще не був популярним. У сучасності ситуація змінилася, тому проведіть оригінальний рецепт картопляних пирогів. Інгредієнти для картопляних пирогів: молоко - 150 мл; Паприка - ч. Л.; вода - 150 мл; часник - 2 гвоздики; Цукор - мистецтво. Л.; рослинне масло - 30 мл; Сіль - ½ ч. Л.; сир - 100 г; Сметана - 2 ст. Л.; Масло - 30 г; дріжджі - 7 г; цибуля - ПК.; борошно - 600 г; Картопля - 500 г. Підготовка картопляних пирогів: У теплому молоці додайте таку ж температурну воду, додайте сметану, сіль, гранульований цукор і дріжджі. Збийте інгредієнти збитим до гладкої. Після того, як тісто утворюється з дріжджів, ми просіли борошно в молочну рідину. Ми замішуємо вручну не липке та еластичне тісто. Залиште грудку тіста в теплі під рушником на годину. У цей час кип'ятіть очищену картоплю до готовності, замісіть до стану пюре. Сіль, додайте чорний мелений перець за смаком. Цибулю потрібно вирізати заздалегідь у невеликих кубиках, обсмажте в сковороді до золотистого. Подрібніть сирні гравії на маленьких зубах. Разом з маслом і цибулею ми інтегруємо сир у картопляний пюре. З отриманої маси ми утворюємо 9 однакових бук. Тісто аналогічно розділене на 9 рівних бук, які ми котимо в торти діаметром 10-12 см. У всіх шарах потрібно покласти на картопляну кульку, запечатати краї у своєрідну сумку. Сумку потрібно трохи додати, залиште, щоб наполягати на випічці під плівкою, що чіпляється, протягом 15 хвилин. Поки що в мисці ми з'єднуємо рослинне масло, паприка та часникові гвоздика, що проходили через прес. Слабка поверхня пиріжків заготовки з жирною рідиною. Випікайте пироги в пирогах у духовці протягом півгодини з 180 градусами. Ми радимо посипати поверхню пирогів перед випічкою. Однак, навіть без сирної шапки, отримується смачний борошно -продукт з картоплею всередині.Я готую багато років: замість закуски. 3 картоплі достатньо. Ми знаємо досить багато сучасних страв, які готуються з картоплі. Це головний гарнір для більшості продуктів. Усі популярні закуски також створені з картоплі, будь то чіпси, картопля фрі та в сільському. Зараз усі знають про актуальність картоплі. Але, у далекі XVIII століття, цей овоч не був особливо любив. Справа в тому, що пити картоплю було навіть небезпечно. Незавершені селяни їли квіти овочів, що призвело до отруєння. Катерина Велика використовувана картопля як гуманітарна допомога Фінляндії. "Яблука Землі" вирішили перенести на кораблі в цю країну, щоб подолати голодні умови. У нашій державі цей овоч все ще не був популярним. У сучасності ситуація змінилася, тому проведіть оригінальний рецепт картопляних пирогів. Інгредієнти для картопляних пирогів: молоко - 150 мл; Паприка - ч. Л.; вода - 150 мл; часник - 2 гвоздики; Цукор - мистецтво. Л.; рослинне масло - 30 мл; Сіль - ½ ч. Л.; сир - 100 г; Сметана - 2 ст. Л.; Масло - 30 г; дріжджі - 7 г; цибуля - ПК.; борошно - 600 г; Картопля - 500 г. Підготовка картопляних пирогів: У теплому молоці додайте таку ж температурну воду, додайте сметану, сіль, гранульований цукор і дріжджі. Збийте інгредієнти збитим до гладкої. Після того, як тісто утворюється з дріжджів, ми просіли борошно в молочну рідину. Ми замішуємо вручну не липке та еластичне тісто. Залиште грудку тіста в теплі під рушником на годину. У цей час кип'ятіть очищену картоплю до готовності, замісіть до стану пюре. Сіль, додайте чорний мелений перець за смаком. Цибулю потрібно вирізати заздалегідь у невеликих кубиках, обсмажте в сковороді до золотистого. Подрібніть сирні гравії на маленьких зубах. Разом з маслом і цибулею ми інтегруємо сир у картопляний пюре. З отриманої маси ми утворюємо 9 однакових бук. Тісто аналогічно розділене на 9 рівних бук, які ми котимо в торти діаметром 10-12 см. У всіх шарах потрібно покласти на картопляну кульку, запечатати краї у своєрідну сумку. Сумку потрібно трохи додати, залиште, щоб наполягати на випічці під плівкою, що чіпляється, протягом 15 хвилин. Поки що в мисці ми з'єднуємо рослинне масло, паприка та часникові гвоздика, що проходили через прес. Слабка поверхня пиріжків заготовки з жирною рідиною. Випікайте пироги в пирогах у духовці протягом півгодини з 180 градусами. Ми радимо посипати поверхню пирогів перед випічкою. Однак, навіть без сирної шапки, отримується смачний борошно -продукт з картоплею всередині.