Крем -крем - класичний. Класичний крем заварного крему легко готувати. На його основі готуються різні десерти. Крем чудово підходить для шару Наполеона, медоносного, бісквітного або вафельного тортів, він наповнюється екстрагами та трубами. Інгредієнти. Молоко 500 мл яєць 2 шт. Борошно 3 ст. Цукор 150-200 г вершкового масла 100 г ванілі цукор 10 г. Загальна інформація. Складність. Легко. Таблиця заходів і ваг. Рецепт кроку -кроку з фотографією. Відеорецептор. У невеликій каструлі або сковороді з’єднайте борошно, цукор, ванільний цукор, яйця. Подрібніть віноком у однорідній суміші. Додайте трохи молока і добре перемішайте віноном до однорідного стану. Покладіть на невеликий вогонь. Постійно змішайте масу, особливо на дні каструлі, щоб уникнути утворення борошняних грудочок. Як тільки крем заварного крему потовщується і починає кипіти, вийміть з плитки. У гарячому заварному кремі додайте м’яке масло і перемішайте, поки воно не буде повністю розчинене. Закрийте заварний крем із чіпляючою плівкою "контакт" - так що плівка потрапляє прямо на свою поверхню. Це робиться так, щоб плівка не утворюється при охолодженні крему. У такому вигляді залиште заварний крем прохолодним при кімнатній температурі. Коли заварний крем охолоне, ви можете прославити крем наполеона або медового торта, наповнити торти, а також використовувати його для приготування інших солодощів, які використовують заварний крем. Clear Cream Classic готовий. Успішна приготування вам!Крем -крем - класичний. Класичний крем заварного крему легко готувати. На його основі готуються різні десерти. Крем чудово підходить для шару Наполеона, медоносного, бісквітного або вафельного тортів, він наповнюється екстрагами та трубами. Інгредієнти. Молоко 500 мл яєць 2 шт. Борошно 3 ст. Цукор 150-200 г вершкового масла 100 г ванілі цукор 10 г. Загальна інформація. Складність. Легко. Таблиця заходів і ваг. Рецепт кроку -кроку з фотографією. Відеорецептор. У невеликій каструлі або сковороді з’єднайте борошно, цукор, ванільний цукор, яйця. Подрібніть віноком у однорідній суміші. Додайте трохи молока і добре перемішайте віноном до однорідного стану. Покладіть на невеликий вогонь. Постійно змішайте масу, особливо на дні каструлі, щоб уникнути утворення борошняних грудочок. Як тільки крем заварного крему потовщується і починає кипіти, вийміть з плитки. У гарячому заварному кремі додайте м’яке масло і перемішайте, поки воно не буде повністю розчинене. Закрийте заварний крем із чіпляючою плівкою "контакт" - так що плівка потрапляє прямо на свою поверхню. Це робиться так, щоб плівка не утворюється при охолодженні крему. У такому вигляді залиште заварний крем прохолодним при кімнатній температурі. Коли заварний крем охолоне, ви можете прославити крем наполеона або медового торта, наповнити торти, а також використовувати його для приготування інших солодощів, які використовують заварний крем. Clear Cream Classic готовий. Успішна приготування вам!