Как легко и вкусно запечь скумбрию целиком: готовим за 5 минут

Як легко і смачно випікати скумбрію цілу: варити за 5 хвилин. Рибу потрібно очистити, вилучити та плавники, промити живіт після видалення нутрощів. Ви можете розділити його вздовж хребта на дві частини, зняти хребет, реберні кістки, а потім отримаєте філе. Фото: © Belnovosti. Тепер підготуйте маринад. Для цього змішайте кетчуп і майонез, змішайте спеції з рослинним маслом, додайте лимонний сік і перемішайте один з одним. Далі покладіть рибу в форму для випічки, налийте маринад, нагрійте духовку до 220 градусів і вийміть рибу в духовку. Рівно за 5 хвилин він буде готовим, і можна буде служити до столу з рисом або овочами.Як легко і смачно випікати скумбрію цілу: варити за 5 хвилин. Рибу потрібно очистити, вилучити та плавники, промити живіт після видалення нутрощів. Ви можете розділити його вздовж хребта на дві частини, зняти хребет, реберні кістки, а потім отримаєте філе. Фото: © Belnovosti. Тепер підготуйте маринад. Для цього змішайте кетчуп і майонез, змішайте спеції з рослинним маслом, додайте лимонний сік і перемішайте один з одним. Далі покладіть рибу в форму для випічки, налийте маринад, нагрійте духовку до 220 градусів і вийміть рибу в духовку. Рівно за 5 хвилин він буде готовим, і можна буде служити до столу з рисом або овочами.