Як солять скумбрія вдома: облизуйте пальці. Зачекайте, поки скумбрія трохи розірветься, після чого ви можете відрізати голову, хвіст і зняти нутрощі. Промийте рибу і розріжте її на шматки. Цибулю слід очистити і розрізати на половину кільця. Шматки скумбрії та цибулі повинні бути поставлені в банку в шарах. Не забудьте вилити вміст ємності з гвоздиками, перцем і попередньо розкинутою лавруською. Після цього ви можете зробити підготовку маринаду, для якого вам потрібно: 500 мл води; 2,5 ст. л. солі; 1,5 ст. л. Сахара; 3 ст. л. рослинного масла. Закипніть воду, вилийте сіль і цукор і додайте олію. Коли маринад охолонув до кімнатної температури, налийте його в баночку скумбрії. Залишається покрити контейнер кришкою і відправити на день до холодильника.Як солять скумбрія вдома: облизуйте пальці. Зачекайте, поки скумбрія трохи розірветься, після чого ви можете відрізати голову, хвіст і зняти нутрощі. Промийте рибу і розріжте її на шматки. Цибулю слід очистити і розрізати на половину кільця. Шматки скумбрії та цибулі повинні бути поставлені в банку в шарах. Не забудьте вилити вміст ємності з гвоздиками, перцем і попередньо розкинутою лавруською. Після цього ви можете зробити підготовку маринаду, для якого вам потрібно: 500 мл води; 2,5 ст. л. солі; 1,5 ст. л. Сахара; 3 ст. л. рослинного масла. Закипніть воду, вилийте сіль і цукор і додайте олію. Коли маринад охолонув до кімнатної температури, налийте його в баночку скумбрії. Залишається покрити контейнер кришкою і відправити на день до холодильника.