Как правильно варить замороженные неочищенные креветки, чтобы не испортить нежное мясо: под силу даже новичку

Як правильно приготувати заморожені неочищені креветки, щоб не зіпсувати ніжне м'ясо: навіть початківець може зробити. Як відомо, м'ясо креветок дуже ніжне, тому найважливіша заповідь під час заварювання морепродуктів звучить як "не травлення". Якщо ви ігноруєте це правило, страва вийде важко і, здавалося, смакує "гума". Як визначити, як довго креветки повинні витрачати в окропу? Все просто - використовуйте шпаргалку, яку ми створили для вас. Отже, якщо мова йде про щойно заморожені зелені-сірі креветки, час приготування не повинен перевищувати 7 хвилин. Фото: © Belnovosti. Неперероблені королівські креветки слід кип'ятити протягом 6 хвилин. Для стандартних неочищених креветків час приготування скорочується до 4-5 хвилин. Напевно, не варто нагадати, що ракоподібні не слід розміщувати в холодну воду, а в окропу. Якщо ви хочете, щоб страва мала більш насичений смак, не забудьте додати до каструлі зі спеціями. Один бухковий лист, три гвоздики та невелика жменька гороху чорного ароматного перцю будуть для літра води.Як правильно приготувати заморожені неочищені креветки, щоб не зіпсувати ніжне м'ясо: навіть початківець може зробити. Як відомо, м'ясо креветок дуже ніжне, тому найважливіша заповідь під час заварювання морепродуктів звучить як "не травлення". Якщо ви ігноруєте це правило, страва вийде важко і, здавалося, смакує "гума". Як визначити, як довго креветки повинні витрачати в окропу? Все просто - використовуйте шпаргалку, яку ми створили для вас. Отже, якщо мова йде про щойно заморожені зелені-сірі креветки, час приготування не повинен перевищувати 7 хвилин. Фото: © Belnovosti. Неперероблені королівські креветки слід кип'ятити протягом 6 хвилин. Для стандартних неочищених креветків час приготування скорочується до 4-5 хвилин. Напевно, не варто нагадати, що ракоподібні не слід розміщувати в холодну воду, а в окропу. Якщо ви хочете, щоб страва мала більш насичений смак, не забудьте додати до каструлі зі спеціями. Один бухковий лист, три гвоздики та невелика жменька гороху чорного ароматного перцю будуть для літра води.