Как правильно рассчитать количество ингредиентов при квашении капусты: пропорции, которые не подведут

Як правильно обчислити кількість інгредієнтів при маринованій капусти: пропорції, які не вийдуть з ладу. Причина полягає в тому, що досвід та накопичені знання дозволяють обчислити правильну кількість інгредієнтів, необхідних для правильного бродіння овочів. Ми розповімо, як правильно обчислити кількість інгредієнтів. Секрет смачної квашеної капусти полягає не лише у належному відібраному білому сорті, але і в кількості солі та інших овочів. Фото: © Belnovosti. Скільки моркви. Протягом багатьох років через випробування та помилки можна було обчислити найкраще співвідношення капусти та моркви. Тож вважається, що на 10 частинах капусти вам потрібно взяти 1 частину моркви. Якщо ви виражаєте його більш категорично, то 100 г моркви беруть на 1 кг капусти. Якщо ви хочете, то ви можете менше моркви, але ні в якому разі не більше, ніж пропорція дозволяє. Скільки ягід або насіння. Окрім моркви, Роуана, журавлини, яблука, лінглерії, насіння кріпів, насіння керей, болгарського перцю і навіть селери додаються до капусти. Що стосується всіх цих компонентів, вони додаються позначеними "оком" або на смак. Щоб надати заготовку "блін", ви можете додати трохи хріну, а точніше, не більше 1 ч. Ложку. Яйце в тертовій формі на 1 кг капусти. Скільки солі. У цьому випадку краще дотримуватися правила - ні більше, ні менше. Для 1 кг капусти візьміть 1 ст. л. Солона сіль (велика, не йодована).Як правильно обчислити кількість інгредієнтів при маринованій капусти: пропорції, які не вийдуть з ладу. Причина полягає в тому, що досвід та накопичені знання дозволяють обчислити правильну кількість інгредієнтів, необхідних для правильного бродіння овочів. Ми розповімо, як правильно обчислити кількість інгредієнтів. Секрет смачної квашеної капусти полягає не лише у належному відібраному білому сорті, але і в кількості солі та інших овочів. Фото: © Belnovosti. Скільки моркви. Протягом багатьох років через випробування та помилки можна було обчислити найкраще співвідношення капусти та моркви. Тож вважається, що на 10 частинах капусти вам потрібно взяти 1 частину моркви. Якщо ви виражаєте його більш категорично, то 100 г моркви беруть на 1 кг капусти. Якщо ви хочете, то ви можете менше моркви, але ні в якому разі не більше, ніж пропорція дозволяє. Скільки ягід або насіння. Окрім моркви, Роуана, журавлини, яблука, лінглерії, насіння кріпів, насіння керей, болгарського перцю і навіть селери додаються до капусти. Що стосується всіх цих компонентів, вони додаються позначеними "оком" або на смак. Щоб надати заготовку "блін", ви можете додати трохи хріну, а точніше, не більше 1 ч. Ложку. Яйце в тертовій формі на 1 кг капусти. Скільки солі. У цьому випадку краще дотримуватися правила - ні більше, ні менше. Для 1 кг капусти візьміть 1 ст. л. Солона сіль (велика, не йодована).