Как правильно хранить творог: советы для тех, у кого этот продукт быстро киснет или плесневеет

Як правильно зберігати сир сир: поради для тих, чиї продукт швидко ковзають або форми. Як відомо, сир сир відноситься до класу швидкопсувних продуктів. Якщо ви залишите його теплим, він незабаром палитиме. У вологому сирі через короткий час покритий цвіллю. Тож як зберігати кисле молоко, щоб воно залишалося свіжим якомога довше? Відповідь проста - після покупки покладіть сир сиру щільно в посуд, виготовлений зі скла або порцеляни, потім накрийте контейнер кришкою або загорніть її в пергамент і відправте в холодильник. Фото: © Belnovosti. Є ще один варіант, який досвідчені домогосподарки вдаються не рідше, використовуючи емальовані страви та пару шматочків цукру для зберігання цього виробленого молочного продукту. Якщо ви нехтували рекомендаціями та сиром сиру все ще стали дуже кислими, використовуйте цей хитрий трюк. Змішайте сир з рівною кількістю свіжого молока, потім залиште його на 1 годину. Після зазначеного часу складіть сир на друшляк, покритий марлею, і зачекайте, поки надлишок рідини не стане. Залишається поставити продукт під пресою, в результаті якого він стане ніжним і менш кислим.Як правильно зберігати сир сир: поради для тих, чиї продукт швидко ковзають або форми. Як відомо, сир сир відноситься до класу швидкопсувних продуктів. Якщо ви залишите його теплим, він незабаром палитиме. У вологому сирі через короткий час покритий цвіллю. Тож як зберігати кисле молоко, щоб воно залишалося свіжим якомога довше? Відповідь проста - після покупки покладіть сир сиру щільно в посуд, виготовлений зі скла або порцеляни, потім накрийте контейнер кришкою або загорніть її в пергамент і відправте в холодильник. Фото: © Belnovosti. Є ще один варіант, який досвідчені домогосподарки вдаються не рідше, використовуючи емальовані страви та пару шматочків цукру для зберігання цього виробленого молочного продукту. Якщо ви нехтували рекомендаціями та сиром сиру все ще стали дуже кислими, використовуйте цей хитрий трюк. Змішайте сир з рівною кількістю свіжого молока, потім залиште його на 1 годину. Після зазначеного часу складіть сир на друшляк, покритий марлею, і зачекайте, поки надлишок рідини не стане. Залишається поставити продукт під пресою, в результаті якого він стане ніжним і менш кислим.