Как приготовить домашнюю карамель: в сто раз вкуснее сгущенки и шоколадной пасты

Як приготувати домашню карамель: сто разів смачніше, ніж конденсоване молоко та шоколадні макарони. Потрібні додаткові інгредієнти, якщо карамель використовується для приготування торта. У цьому випадку вам все одно потрібно приймати желатин (2 г) та воду (10 г). Фото: Піксабай. Підготовка. 1. Цукор вкрита тушкованою, яка розміщується на повільному вогні. Слід отримати забарвлену бурштинову суміш. 2. Коли цукор розплавився, налийте вершки і ретельно перемішайте. Якщо карамель використовується як начинка для пирога, то додатково вводиться желатин у воді. 3. Далі вогонь вимкнено. Додайте вершкове масло і збийте суміш за допомогою блендера. Коли карамель досягає стану емульсії, її виливають у береги і поміщають у холодильник, де він повинен затвердіти.Як приготувати домашню карамель: сто разів смачніше, ніж конденсоване молоко та шоколадні макарони. Потрібні додаткові інгредієнти, якщо карамель використовується для приготування торта. У цьому випадку вам все одно потрібно приймати желатин (2 г) та воду (10 г). Фото: Піксабай. Підготовка. 1. Цукор вкрита тушкованою, яка розміщується на повільному вогні. Слід отримати забарвлену бурштинову суміш. 2. Коли цукор розплавився, налийте вершки і ретельно перемішайте. Якщо карамель використовується як начинка для пирога, то додатково вводиться желатин у воді. 3. Далі вогонь вимкнено. Додайте вершкове масло і збийте суміш за допомогою блендера. Коли карамель досягає стану емульсії, її виливають у береги і поміщають у холодильник, де він повинен затвердіти.