Как приготовить идеальные драники: опытные повара раскрыли простой рецепт

Як приготувати ідеальні млинці: досвідчені кухарі розкрили простий рецепт. Тільки в цьому випадку ви можете бути впевнені, що млинці не розчарують навіть гурмети. Тому варто спробувати приготувати традиційну страву відповідно до дуже простих і оригінальних рецептів. Які продукти потрібно готувати. - кілограм якісної картоплі; - 1-2 цибулини; - одне яйце; - ложка сметани та борошна; - Щіпка соди та солі на її розсуд. Фото: © Belnovosti. Як приготувати. Ми ретельно очищаємо картоплю з шкірки і промийте під потоком холодної води. Ви навіть можете залишити кореневий урожай у мисці з рідиною на 20 хвилин. Потім нарізати овоч на тонкій тарілці. Ми викидаємо картопляну масу і обережно стискаємо її. Після цибулі ми також шліфуємо на тарілку і знайомимо з картоплею. Ми вводимо яйце, борошно та сметану і перемішаємо до однорідності. Не забувайте про щіпку соди для пишності. Додайте сіль і змішайте останній час. За бажанням ви можете додати суміш картоплі та нарізаної зелені. Ми розігріваємо сковороду з рослинним маслом і переходимо до смаження. Ця страва з сметаною та травами ідеально поєднується.Як приготувати ідеальні млинці: досвідчені кухарі розкрили простий рецепт. Тільки в цьому випадку ви можете бути впевнені, що млинці не розчарують навіть гурмети. Тому варто спробувати приготувати традиційну страву відповідно до дуже простих і оригінальних рецептів. Які продукти потрібно готувати. - кілограм якісної картоплі; - 1-2 цибулини; - одне яйце; - ложка сметани та борошна; - Щіпка соди та солі на її розсуд. Фото: © Belnovosti. Як приготувати. Ми ретельно очищаємо картоплю з шкірки і промийте під потоком холодної води. Ви навіть можете залишити кореневий урожай у мисці з рідиною на 20 хвилин. Потім нарізати овоч на тонкій тарілці. Ми викидаємо картопляну масу і обережно стискаємо її. Після цибулі ми також шліфуємо на тарілку і знайомимо з картоплею. Ми вводимо яйце, борошно та сметану і перемішаємо до однорідності. Не забувайте про щіпку соди для пишності. Додайте сіль і змішайте останній час. За бажанням ви можете додати суміш картоплі та нарізаної зелені. Ми розігріваємо сковороду з рослинним маслом і переходимо до смаження. Ця страва з сметаною та травами ідеально поєднується.