Как приготовить «пузырчатые» чебуреки: рецепт по советскому ГОСТу

Як приготувати "міхур" chebureks: рецепт радянського гості. Існує думка, що в СРСР не було фаст -фуду, наприклад, наприклад, у США. Однак старше покоління дуже добре пам’ятає, що було багато можливостей їсти «на ходу». Радянський Чебурч був дуже популярним. Ці заклади славилися своїм рецептом підпису. Блюдо було настільки затоплене в душу, що зараз з ностальгією вони пам’ятають смак «Чебур, як у СРСР». Фото: © Belnovosti. Секрет легендарних "бульбашок" чебури полягає в технології підготовки тіста. Радянські кухарі не відхилялися від Гост, тому страва завжди була зверху. Інгредієнти. борошно - 450 г; молоко - 175 мл; Сіль - 5 г; рослинна олія. Ягня - 360 г; Цибуля - 75 г; вода - 75 мл; сіль перець. Підготовка. 1. Кулінарія починається з замішування тіста. Підключіть борошно, молоко, сіль. Тісто потрібно добре збити, а потім залишити щонайменше на 30 хвилин. Заготовка повинна трохи «відпочити». 2. Поки тісто наполягає, вони готують начинку. Через м'ясну шліфувальну машину м’ясо ведуть разом з цибулею, а потім м'ясо фарш приправляється спеціями. Замість чорного перцю ви можете використовувати інші добавки. Наприклад, висушений базилік або готова суміш хмелю-сунелів. 3. Тісто ділиться на кола 60 г. Вони розгортаються, а потім покладають всередину 50 г фарш. Залишається утворювати Chebureks і смажити на попередньо розігрітій сковороді.Як приготувати "міхур" chebureks: рецепт радянського гості. Існує думка, що в СРСР не було фаст -фуду, наприклад, наприклад, у США. Однак старше покоління дуже добре пам’ятає, що було багато можливостей їсти «на ходу». Радянський Чебурч був дуже популярним. Ці заклади славилися своїм рецептом підпису. Блюдо було настільки затоплене в душу, що зараз з ностальгією вони пам’ятають смак «Чебур, як у СРСР». Фото: © Belnovosti. Секрет легендарних "бульбашок" чебури полягає в технології підготовки тіста. Радянські кухарі не відхилялися від Гост, тому страва завжди була зверху. Інгредієнти. борошно - 450 г; молоко - 175 мл; Сіль - 5 г; рослинна олія. Ягня - 360 г; Цибуля - 75 г; вода - 75 мл; сіль перець. Підготовка. 1. Кулінарія починається з замішування тіста. Підключіть борошно, молоко, сіль. Тісто потрібно добре збити, а потім залишити щонайменше на 30 хвилин. Заготовка повинна трохи «відпочити». 2. Поки тісто наполягає, вони готують начинку. Через м'ясну шліфувальну машину м’ясо ведуть разом з цибулею, а потім м'ясо фарш приправляється спеціями. Замість чорного перцю ви можете використовувати інші добавки. Наприклад, висушений базилік або готова суміш хмелю-сунелів. 3. Тісто ділиться на кола 60 г. Вони розгортаються, а потім покладають всередину 50 г фарш. Залишається утворювати Chebureks і смажити на попередньо розігрітій сковороді.