Как приготовить тонкий лаваш, который заменит покупной: не понадобятся даже дрожжи

Як підготувати тонку лавашу, яка замінить придбану: навіть дріжджі не потрібні. Будь -хто може самостійно підготувати лаваш. Існує багато рецептів, деякі з них містять «додаткові» інгредієнти, перетворюючи лаваш на тонкий великий торт або подобу торта. Але все набагато простіше. 700 г борошна слід вилити в ємність і додати 1 чайну ложку солі. Налийте в борошно 400 мл окропу, додайте 3 столові ложки рослинної олії. Ретельно перемішайте шпателем або виделкою. Замісити тісто. Він повинен бути однорідним, м'яким і еластичним. Залиште тісто на 30 хвилин, щоб набрякати глютен. Фото: Піксабай. Тісто для відпочинку повинно бути розділене на невеликі шматочки, що вагою близько 50 г. Однак все залежить від того, де ви запекли лаваші. Якщо є лише невелика сковорода, то вам потрібно розділити на менші шматки. Якщо каструля - це велика або спеціальна опукла сковорода, то ви можете зробити більше штук. Що вам потрібно знати. 1. Якщо у вас немає спеціальної опуклої сковороди, прийміть звичайне. Але це повинно бути з товстими стінами. 2. Потрібно прокатати тісто дуже тонко, щоб пальці були видимими через нього. 3. Смажте з кожного боку, поки на сформованих бульбашках з’являться золоті плями. Оцінка - на секунди. 4. Не перетинайте лаваш. Він повинен шелести, як папір, але залишатися еластичним. Ідеальний лаваш можна змішати, як аркуш паперу, а потім випрямити. У ньому не буде тріщин і складок. 5. Лаваші потрібно скласти з стопкою на одному, розпилюючи їх за допомогою розпилювального пістолета. Тут важливо, щоб вони не висохли, але не змочили. Більше необхідно розпорошувати по краях, менше посередині. Лаваші зберігаються в холодильнику протягом 7 днів. У морозильній камері до 6 місяців.Як підготувати тонку лавашу, яка замінить придбану: навіть дріжджі не потрібні. Будь -хто може самостійно підготувати лаваш. Існує багато рецептів, деякі з них містять «додаткові» інгредієнти, перетворюючи лаваш на тонкий великий торт або подобу торта. Але все набагато простіше. 700 г борошна слід вилити в ємність і додати 1 чайну ложку солі. Налийте в борошно 400 мл окропу, додайте 3 столові ложки рослинної олії. Ретельно перемішайте шпателем або виделкою. Замісити тісто. Він повинен бути однорідним, м'яким і еластичним. Залиште тісто на 30 хвилин, щоб набрякати глютен. Фото: Піксабай. Тісто для відпочинку повинно бути розділене на невеликі шматочки, що вагою близько 50 г. Однак все залежить від того, де ви запекли лаваші. Якщо є лише невелика сковорода, то вам потрібно розділити на менші шматки. Якщо каструля - це велика або спеціальна опукла сковорода, то ви можете зробити більше штук. Що вам потрібно знати. 1. Якщо у вас немає спеціальної опуклої сковороди, прийміть звичайне. Але це повинно бути з товстими стінами. 2. Потрібно прокатати тісто дуже тонко, щоб пальці були видимими через нього. 3. Смажте з кожного боку, поки на сформованих бульбашках з’являться золоті плями. Оцінка - на секунди. 4. Не перетинайте лаваш. Він повинен шелести, як папір, але залишатися еластичним. Ідеальний лаваш можна змішати, як аркуш паперу, а потім випрямити. У ньому не буде тріщин і складок. 5. Лаваші потрібно скласти з стопкою на одному, розпилюючи їх за допомогою розпилювального пістолета. Тут важливо, щоб вони не висохли, але не змочили. Більше необхідно розпорошувати по краях, менше посередині. Лаваші зберігаються в холодильнику протягом 7 днів. У морозильній камері до 6 місяців.