10 рецептів гумусу. Гумус давно не був стравою, а технологіями та чудовим способом перетворити в закуску всілякі крупи, кореневі культури або навіть овочі. Різна текстура початкової сировини регулюється, наприклад, додаванням до страви тхіна, що дає хумус характерні органолептичні нотки - легкий горіх і необхідну в'язкість. Ця колекція містить різноманітні гулки - як класичні з нуту, так і несподівану з гречки, моркви, буряка та битв. Деякі з них можна швидко готувати, якась довга підготовка для чонів, а саме ніч замочування нута. І очевидно, що тут ви можете експериментувати стільки, скільки завгодно, поєднуючи трави, зерна, фрукти, зміну оливкової олії на лляне насіння кунжуту - для горіхів тощо. І якщо у вас вже є дивовижний і перевірений рецепт гумусу, залиште його на нашому веб -сайті! Класичний гумус із Зірою. Гумус і Зіра - найкращі друзі. Але в цьому випадку необхідно суворо дотримуватися рецепту, інакше гумус може бути занадто гострим.10 рецептів гумусу. Гумус давно не був стравою, а технологіями та чудовим способом перетворити в закуску всілякі крупи, кореневі культури або навіть овочі. Різна текстура початкової сировини регулюється, наприклад, додаванням до страви тхіна, що дає хумус характерні органолептичні нотки - легкий горіх і необхідну в'язкість. Ця колекція містить різноманітні гулки - як класичні з нуту, так і несподівану з гречки, моркви, буряка та битв. Деякі з них можна швидко готувати, якась довга підготовка для чонів, а саме ніч замочування нута. І очевидно, що тут ви можете експериментувати стільки, скільки завгодно, поєднуючи трави, зерна, фрукти, зміну оливкової олії на лляне насіння кунжуту - для горіхів тощо. І якщо у вас вже є дивовижний і перевірений рецепт гумусу, залиште його на нашому веб -сайті! Класичний гумус із Зірою. Гумус і Зіра - найкращі друзі. Але в цьому випадку необхідно суворо дотримуватися рецепту, інакше гумус може бути занадто гострим.