Классический бефстроганов из говядины

Класична яловичина з яловистої. Історія походження цієї страви цікава для її невизначеності та багатьма варіантами. Найпоширеніша думка полягає в тому, що кухар графа Строганова придумав цю страву для свого старого господаря, який більше не міг жувати жорстку їжу. Опис приготування їжі: І це було справжнім досягненням - приготувати яловичину, щоб вона виявилася м’якою, соковитим і дуже смачним. Класичний Бефстроганова подається з картоплею пюре, але в наш час ви можете знайти інші варіанти. Інші страви готуються на основі класичного Бефстроганова, додаються різні овочі, соуси та спеції. Але сьогодні я розповім вам, як приготувати класичні яловичі біфстрогани. Мета: на обід / на вечерю, основний інгредієнт: м’ясо / яловичина: гарячі страви / географія бефстроганова на кухні: російська кухня. Склад / інгредієнти: Яловичина 300 грам цибуля 2 шматки сметани 250 грам томатної пасти 1,5 ст. Табличні ложки борошна 1,5 ст. Сільські ложки солі - на смак ароматного перцю - на смак.Класична яловичина з яловистої. Історія походження цієї страви цікава для її невизначеності та багатьма варіантами. Найпоширеніша думка полягає в тому, що кухар графа Строганова придумав цю страву для свого старого господаря, який більше не міг жувати жорстку їжу. Опис приготування їжі: І це було справжнім досягненням - приготувати яловичину, щоб вона виявилася м’якою, соковитим і дуже смачним. Класичний Бефстроганова подається з картоплею пюре, але в наш час ви можете знайти інші варіанти. Інші страви готуються на основі класичного Бефстроганова, додаються різні овочі, соуси та спеції. Але сьогодні я розповім вам, як приготувати класичні яловичі біфстрогани. Мета: на обід / на вечерю, основний інгредієнт: м’ясо / яловичина: гарячі страви / географія бефстроганова на кухні: російська кухня. Склад / інгредієнти: Яловичина 300 грам цибуля 2 шматки сметани 250 грам томатної пасти 1,5 ст. Табличні ложки борошна 1,5 ст. Сільські ложки солі - на смак ароматного перцю - на смак.