Легендарне піщане печиво з варенням з дитинства: рецепт Кураб'є. Знамениті пісочне печиво з варенням з дитинства все ще залишається улюбленим десертом багатьох росіян. Цікаво, що історія цієї солодкості йде на схід. Невідомо напевно, хто і де Кураб'є вперше підготувався. Згідно з легендою, цей десерт був підготовлений до перського султана, коли з його будинку вкрали інгредієнти традиційних східних солодощів. Щоб догодити султану, його слуга використовувало борошно, яйця, цукор та олію, щоб приготувати частування у формі квітки. Туреччина, Кіпр, Греція та Іран продовжують боротися за авторство знаменитого Кураб'є, але в кожній країні вона готується по -своєму. Наприклад, греки та кіпріоти мають кругле печиво, щедро посипане цукровою пудрою. Десерт, більш знайомий нам на смак і форму, з'явився в СРСР завдяки тому ж Сходу, і його називали Кураб'єр Перською чи Баку. Sport24 ділиться простим рецептом легендарного печива з дитинства. Shutterstock.com. Інгредієнти печива. Патріотичні олії-100 грам цукру-50 грам яєчного білка-1-2, залежно від розміру борошна-160 грам ванілін-а щіпки з товстим варенням на смак. Як приготувати Кураб'є. Перш за все, вам потрібно правильно підготувати інгредієнти. Важливо, щоб олія була м’якою - краще вийти з холодильника заздалегідь і залишити його на кілька годин при кімнатній температурі. Для того, щоб олія швидше розплавилася, його можна розрізати на кілька невеликих шматочків. Коли масло стає м'яким, покладіть його в миску. Додайте цукор і збийте змішувачем, поки не утвориться одна маса. Додайте білок в миску. Якщо яйце велике, одного буде достатньо, якщо менше, краще додати два. Знову бити. Ми просіюємо борошно через сито, за бажанням додаємо ванілін - з ним печиво придбає приємний аромат ваніль. Звішіть тісто. Це не варто робити із змішувачем, краще використовувати шпатель. Тісто повинно вийти м'яким, але не рідким. Ми переносимо тісто на кондитерську сумку. Якщо це не так, ви можете використовувати целофановий мішок, обережно відрізаючи кут з нього. На аркуші для випічки ми кладемо паперовий папір і стискаємо на ньому майбутнє печиво. У центрі кожного ми робимо невелику перерву і додаємо до нього варення. Смак може бути будь -яким, залежно від ваших уподобань, але важливо, щоб ви були густими. Ми відправляємо лист для випічки в духовку, попередньо нагріту до 200 градусів і випікаємо 15-20 хвилин, поки печиво не покриється золотою скоринкою.Легендарне піщане печиво з варенням з дитинства: рецепт Кураб'є. Знамениті пісочне печиво з варенням з дитинства все ще залишається улюбленим десертом багатьох росіян. Цікаво, що історія цієї солодкості йде на схід. Невідомо напевно, хто і де Кураб'є вперше підготувався. Згідно з легендою, цей десерт був підготовлений до перського султана, коли з його будинку вкрали інгредієнти традиційних східних солодощів. Щоб догодити султану, його слуга використовувало борошно, яйця, цукор та олію, щоб приготувати частування у формі квітки. Туреччина, Кіпр, Греція та Іран продовжують боротися за авторство знаменитого Кураб'є, але в кожній країні вона готується по -своєму. Наприклад, греки та кіпріоти мають кругле печиво, щедро посипане цукровою пудрою. Десерт, більш знайомий нам на смак і форму, з'явився в СРСР завдяки тому ж Сходу, і його називали Кураб'єр Перською чи Баку. Sport24 ділиться простим рецептом легендарного печива з дитинства. Shutterstock.com. Інгредієнти печива. Патріотичні олії-100 грам цукру-50 грам яєчного білка-1-2, залежно від розміру борошна-160 грам ванілін-а щіпки з товстим варенням на смак. Як приготувати Кураб'є. Перш за все, вам потрібно правильно підготувати інгредієнти. Важливо, щоб олія була м’якою - краще вийти з холодильника заздалегідь і залишити його на кілька годин при кімнатній температурі. Для того, щоб олія швидше розплавилася, його можна розрізати на кілька невеликих шматочків. Коли масло стає м'яким, покладіть його в миску. Додайте цукор і збийте змішувачем, поки не утвориться одна маса. Додайте білок в миску. Якщо яйце велике, одного буде достатньо, якщо менше, краще додати два. Знову бити. Ми просіюємо борошно через сито, за бажанням додаємо ванілін - з ним печиво придбає приємний аромат ваніль. Звішіть тісто. Це не варто робити із змішувачем, краще використовувати шпатель. Тісто повинно вийти м'яким, але не рідким. Ми переносимо тісто на кондитерську сумку. Якщо це не так, ви можете використовувати целофановий мішок, обережно відрізаючи кут з нього. На аркуші для випічки ми кладемо паперовий папір і стискаємо на ньому майбутнє печиво. У центрі кожного ми робимо невелику перерву і додаємо до нього варення. Смак може бути будь -яким, залежно від ваших уподобань, але важливо, щоб ви були густими. Ми відправляємо лист для випічки в духовку, попередньо нагріту до 200 градусів і випікаємо 15-20 хвилин, поки печиво не покриється золотою скоринкою.